Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Body & Mind Veerkracht Methode

Body & Mind Veerkracht methode Mensen met veerkracht hebben het vertrouwen om hun fysieke, mentale en emotionele uitdagingen succesvol aan te gaan.


Wanneer jij worstelt met chronische pijn en stressgerelateerde klachten, dan is het juist goed om meer veerkracht te ontwikkelen. Omdat dit jou helpt om zowel lichamelijk als geestelijk sterker en flexibeler te worden. Hierdoor ben je veel beter in staat om een gelukkig en betekenisvol leven te leiden.


De Body & Mind Veerkracht methode is een holistische benadering die bestaat uit zes stappen. Bij iedere stap ontwikkel je belangrijke en bewezen eigenschappen die je nodig hebt om veerkrachtig door het leven te gaan. Veerkracht kun je namelijk prima ontwikkelen! Hoe zou jouw leven er anders uit gaan zien wanneer je jezelf deze 6 stappen meester hebt gemaakt? 


1. Rust & Harmonie:

Veerkracht begint bij een stabiele basis en dat betekent dat je zowel lichamelijke als mentale rust nodig hebt. Dit is dus een belangrijke eerste stap. Ontdek hoe je een vredige omgeving creëert die rust bevordert, door zaken als je leefomgeving, je sociale kring en je dagelijkse routines onder de loep te nemen. 


2. Gedragsverandering:

Bij deze stap richten we ons op het aanpassen van je gedragingen die je welzijn beïnvloeden. Door bewust te worden van je gedachten en hoe deze je gevoelens en acties beïnvloeden, kun je beginnen met het herprogrammeren van je reacties op pijn en stress. 


3. Innerlijke Kracht:

Deze stap helpt je jouw innerlijke kracht te vinden en te versterken met meditatie, ademhalingsoefeningen en lichaamsgerichte oefeningen. Je leert om dieper contact te maken met jezelf en je eigen lichaam zodat je beter gaat voelen wat jouw lichaam en geest nodig heeft om pijn of stress los te laten. 


4. Compassie:

In deze fase ontwikkel je een dieper begrip en compassie voor jezelf en anderen. Dit helpt je om meer vergevingsgezind en minder kritisch naar jezelf en de wereld om je heen te kijken. Compassie bevordert een langdurige positieve gezondheid en een positievere levenshouding waardoor je veerkrachtiger gaat leven. 


5. Zelfinzicht:

Een belangrijk stap is het ontwikkelen en vergroten van zelfkennis. Door jezelf beter te begrijpen, je zelfbeeld te verkennen en versterken, kun je beginnen met het maken van keuzes die je ware zelf weerspiegelen. Dit leidt tot een meer authentiek, bevredigend en veerkrachtiger leven. 


6. Toewijding:

De laatste stap is je toewijden aan een leven waar jij echt gelukkig in bent. Dit betekent dat je actief streeft naar je persoonlijke groei en het toepassen van wat je hebt geleerd. Je stelt jezelf doelen en leert hoe je voortdurend kunt blijven werken aan een veerkrachtig leven, ondanks de uitdagingen die je tegenkomt. 


Veerkracht is niet alleen het vermogen om terug te veren, maar ook het vermogen om persoonlijk te blijven groeien en te LEVEN ondanks de uitdagingen. Door het ontwikkelen van vaardigheden in deze zes stappen, zul je ontdekken dat je meer kunt dan je ooit voor mogelijk hield, zelfs wanneer chronische pijn en stress je nu nog tegen houden. Je zult merken dat elke stap je een stukje verder brengt op het pad naar een veerkrachtiger en vrijer leven. De Body & Mind Veerkracht methode biedt de tools en begeleiding die je nodig hebt om deze cruciale vaardigheden te ontwikkelen.


Wil jij meer weten over dit programma? Stel je vraag via het contactformulier.

Opleidingen (gecertificeerd)

  • NLP Coach

  • Hypnotherapeut

  • Massagetherapeut

  • Ervaringsdeskundige

Copyright © 2021 — Built with GrooveFunnels. All rights reserved.