Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Therapie trajecten

3-sessies traject (meest gekozen)

Welk probleem doe je nu al een tijdje en het lukt je maar niet om erdoorheen te komen? In 3 sessies pakken we jouw probleem bij de wortel aan. Heb jij bijvoorbeeld burnout klachten dan is dit traject geschikt voor jou. Vraag nu vrijblijvend een inspiratiegesprek aan.

Ja, ik wil een inspiratiegesprek

Veerkracht Methode

Wanneer jij hebt besloten om de pijn of stress waar je al zo lang last van hebt te veranderen, dan is een 12 weken Veerkracht traject de beste en meest effectieve keuze voor jou.

Lees hier meer

Woon je niet in de buurt of kan je niet van huis? Geen probleem. De sessies kunnen ook gewoon online, in je eigen vertrouwde omgeving, gegeven worden.

Heb jij een ander thema waar je graag aan wil werken vraag dan gerust naar de mogelijkheden. 

Trajecten

  3-sessies traject

 • Probleem bij de wortel aanpakken 

 • Zelfvertrouwen vergroten

 • Je leven weer oppakken

 • In je eigen Ik-kracht gaan staan

€397

Ja, ik wil een inspiratiegesprek

  Veerkracht methode

 • Je pijnklachten beter begrijpen

 • Zelfhelend vermogen activeren

 • Vertrouwen in je lichaam herstellen

 • Oude pijn loslaten en in je kracht staan

€997

Ja, ik wil een inspiratiegesprek

  Stoppen met roken

 • Nu ECHT stoppen

 • Je gezondheid verbeteren

 • Gezondere omgeving creëren

 • Oude gewoontes veranderen

€297

Ja, ik wil een inspiratiegesprek

Tarieven


Inspiratiegesprek (gratis)

3-sessies traject €397,- 

Veerkracht Methode €997,-

Stoppen met roken €297,-


Ieder traject wordt zorgvuldig op jou afgestemd waardoor het slagings succes enorm hoog is onder mijn cliënten. 

Vergoeding


Vergoedt je werkgever het traject voor jou? Je krijgt dan een factuur voor je werkgever. Deze prijzen zijn inclusief BTW.


De coachingstrajecten of sessies worden bij mij niet vergoed door de zorgverzekering.


Het coachingstraject of sessie wordt vooraf aan de start van het traject betaald. Een betalingsregeling is in overleg mogelijk

Hoe haal je het meeste uit jouw traject?


Ieder mens is anders en er zijn talloze redenen waarom iemand op zoek gaat naar een coach of therapeut. Hoe kun je een traject zo goed mogelijk voorbereiden en wat kun je zelf doen om het traject te laten slagen? Of je het nu zelf betaalt of je werkgever, veel mensen ervaren een traject als een groot cadeau die het beste voor je uitpakt als je het zelf echt graag wilt hebben. 


Tip 1: wat is de coachvraag?


Voorafgaand aan het traject is het belangrijk om voor jezelf te bedenken wat je graag wilt bereiken. Denk alvast goed na over je coachvraag. Wat wil je precies bereiken en wat wil je voor jezelf uit het traject halen? Is je coachvraag reëel en haalbaar? Wat heb je allemaal al geprobeerd en waarom werkte dat niet? Op deze manier ben je er bewust mee bezig. Je vraag hoeft niet tot in de puntjes uitgewerkt te zijn, want dat is een onderdeel van het coachingstraject.


Tip 2: hoe wil jij gecoacht worden?


Bij een effectief traject is er een goede klik tussen de coach/therapeut en coachee, wees hier eerlijk over. Het is ook belangrijk om samen met de coach/therapeut te onderzoeken welke aanpak mogelijk het beste bij jou past. Je mag ook hier best eerlijk tegenover jezelf zijn. Wanneer je van jezelf weet dat je bijvoorbeeld snel iemand wil pleasen, heel streng bent voor jezelf of misschien makkelijk problemen uit de weg gaat. Deze bewustwording en eerlijkheid naar jezelf en de coach/therapeut zal je alleen maar helpen om meer uit de sessies te halen. Tip 3: het allerbelangrijkst is je intrinsieke motivatie.


Een van de belangrijkste redenen waarom trajecten niet optimaal benut worden, is het missen van de juiste intrinsieke motivatie. Oftewel, de motivatie om vanuit jezelf te willen werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Daarom is het goed om van tevoren te bedenken wat een traject je kan brengen. Het is goed om te praten met iemand van buitenaf, omdat deze persoon er objectief tegenaan kijkt en je een andere kijk kan geven op jouw vraagstuk.


Zoals Albert Einstein zei ”We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them.”


Ja, ik wil graag en inspiratiegesprek

Opleidingen (gecertificeerd)

 • NLP Coach

 • Hypnotherapeut

 • Massagetherapeut

 • Ervaringsdeskundige

Copyright © 2021 — Built with GrooveFunnels. All rights reserved.