Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Hypnotherapie bij chronische pijn

Stel je voor, je hebt een tuin die je nauw aan het hart ligt, maar die verstikt wordt door hardnekkig onkruid. Het overgroeit alle mooie en leuke momenten in je leven. Iedereen weet wel dat je elke dag nog zoveel onkruid kan wieden, maar zonder de wortels uit te graven, zal het onkruid gewoon blijven terugkomen. Chronische pijn is net als dat onkruid. Soms zijn de wortels van de pijn niet alleen fysiek, maar ook emotioneel of mentaal. Als je die wortels negeert en alleen de oppervlakteproblemen aanpakt, zal de pijn blijven terugkomen.

 

Jij weet natuurlijk ook dat een tuinman, uitgerust met de juiste tools om diep te graven, de wortels van jouw pijn weet te vinden en ze kan elimineren. Die tuinman... dat is hypnotherapie. Het brengt je in zo’n diepe staat van ontspanning, dat je onderbewustzijn zich opent voor suggesties. Dit helpt je fysieke pijn te beheersen en zal het ook de onderliggende emotionele en mentale oorzaken aanpakken. Samen met mij als jouw hypnotherapeut gaan we jouw tuintje echt opschonen.

 

Laten we nu eens kijken naar de prachtige voordelen die hypnotherapie kan bieden voor chronische pijn. Ten eerste, het kan jou helpen die vervelende pijn te verminderen. Dat op zich is al een enorme opluchting, toch? Hypnotherapie zal ook je stemming verbeteren. Het zal de stress en angst verminderen die vaak samengaan met chronische pijn. En het zal de algehele kwaliteit in alle facetten van jouw leven verbeteren.

 

Hypnotherapie is een veilige methode die kan worden aangepast aan jouw specifieke behoeften en situatie. Chronische pijn hoeft geen levenslange last te zijn, een steeds terugkerend onkruid in jouw tuin. Met hypnotherapie kan je jouw probleem er met wortels en al uittrekken en een nieuwe, pijnvrije toekomst tegemoet gaan. Jouw tuin, jouw leven, kan en mag weer gaan bloeien.


 

Wanneer wil jij beginnen met het opschonen van jouw innerlijke tuintje? 

Opleidingen (gecertificeerd)

  • NLP Coach

  • Hypnotherapeut

  • Massagetherapeut (niet actief)

  • Ervaringsdeskundige

Copyright © 2021 — Built with GrooveFunnels. All rights reserved.