Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Wie is Marijke Straalman?

Op welke leeftijd kreeg jij je diagnose? Ik kreeg op mijn 23e te horen dat ik versleten heupgewrichten had. Herken jij het ook dat er gezegd werd ‘je moet er mee leren leven’? Zonder dat iemand je vertelt hoe? Frustrerend! Was jij daardoor ook overgeleverd aan de reguliere zorg en die je zo goed als kon hebben geholpen? Maar echt helemaal voldoende was dit nooit. Toch? De pijn bleef aan en ook ik voelde me machteloos. 

 

Misschien heb jij ook wel de behoefte om je meer te verdiepen in de fysieke, mentale, emotionele spirituele kanten van chronische pijn. Ik had dat tenminste wel. Hierdoor ontdekte ik dat er zo veel meer was dan enkel de pijn benaderen vanuit het fysieke lichaam zoals mijn arts en specialist dat deden.

 

Door naar de (onderliggende) reden te onderzoeken waarom de pijn zo intens aanwezig bleef kreeg ik zo veel meer inzichten. Het was echt een openbaring! Misschien wil jij dat ook wel? Wil jij ook jezelf helpen in plaats van afhankelijk te zijn van heftige pijnmedicatie met soms vreselijke bijwerkingen?

 

Ik ging van pijn-bestrijden naar pijn-bevrijden!

 

Inmiddels heb ik mijn eigen methode ontwikkeld en daardoor leef ik nu mijn leven zoals ik dat wil, met de regie in eigen handen. Vrij van het strijden en lijden. Vrij van pijnmedicatie. Ik leef vanuit compassie en dankbaarheid voor mijn lichaam. Ik leef vanuit mijn innerlijke kracht, mijn intuïtie en mijn nieuwsgierigheid om het mooiste uit dit leven te halen.

 

Wil jij dat ook? Waarom is dat zo belangrijk voor jou? Hoe komt het dat je dat nu nog niet hebt? Wil je iemand die je daar bij helpt? Als jij wil dat ik die persoon ben vraag dan een gratis en vrijblijvend inspiratiegesprek aan.

 

Liefs Marijke


Opleidingen

  • NLP Coach

  • Hypnotherapeut

  • Massagetherapeut (niet actief)

  • Ervaringsdeskundige

Mijn belangrijkste waarden zijn kalmte, bewustwording, innerlijke kracht, compassie, en intuïtie. De natuur is mijn inspiratiebron.

Ik help mensen die lijden onder hun chronische pijn, te leren luisteren naar hun innerlijke kracht zodat het lijden stopt en ze weer vrij kunnen leven.

- Marijke Straalman

Copyright © 2021 — Built with GrooveFunnels. All rights reserved.