Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Workshop Pijnbevrijding

Tijd en data nog onbekend

Pijnbevrijding

Wil jij pijnbevrijding ervaren met krachtige technieken, waarvan jij nu nog niet weet dat je ze al kan? Je zou bijna denken dat dat als ‘te mooi om waar te zijn’ klinkt. Toch is dat niet zo. Want stel je eens voor dat er gewoon technieken bestaan die wij mensen over de jaren heen vergeten zijn of simpelweg nooit geleerd hebben om ze te gebruiken. Ons lichaam is enorm intelligent, wat betekent dat je in staat bent de sensaties, die je lichaam ervaart op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau, bewust op te pikken, ernaar te luisteren en te reageren, zodat je lichaam kan helen. Deze intelligentie laat het beste voor zichzelf spreken, wanneer je je daar voor openstelt en de magie van energie laat gebeuren.


Energie

Onze gevoelens, emoties en intenties zijn vormen van energie, trillingen, die invloed uitoefenen op de materie, in positieve dan wel negatieve zin. Zo ontdekte de Japanse onderzoeker Masaru Emoto bij zijn onderzoek naar de vorming van ijskristallen dat water woorden kan ’verstaan’. Water reageert dus op woorden, gedachten en emoties en lijkt over een soort geheugen te beschikken. Interessant toch, vooral als je bedenkt dat een mens voor ongeveer 75% uit water bestaat!

 

Pijn

Maar hoe zit dat dan met pijn? Pijn is ook een bepaalde frequentie of trilling. Het is een signaal van je lichaam dat, behalve bij een acuut letsel, in eerste instantie zachtjes zal fluisteren. Wanneer je niet kan of wil luisteren zal de pijn alleen maar verergeren. Misschien wel tot het punt dat de pijn gaat schreeuwen om aandacht, omdat er nu echt iets moet veranderen. Vaak staat de pijn in relatie tot een gevoel of emotie waar geen aandacht aan is besteed, omdat het op dat moment niet kon of mocht. De trilling blijft dan in je systeem zitten en dat veroorzaakt door een kettingreactie de sensatie ‘pijn’. Soms is dat pijn op een plaats waar al een kwetsuur is of waar in het verleden een probleem zat. Zo kun je makkelijk denken dat de pijn slechts een fysieke oorzaak heeft.


Workshop

In onze workshop ‘Pijnbevrijding’ gaan we kijken naar die pijnboodschap en wat het jou te vertellen heeft. Het zal een interactieve workshop worden, waarbij we veel gaan oefenen/doen om alvast een start te maken met het weghalen van de (chronische) pijn waar je nu nog mee zit. Het is hierbij dus wel belangrijk dat door een medisch specialist is onderzocht en vastgesteld dat er geen letsel is wat nog behandeld moet worden. Wij garanderen dat wanneer jij voor het eerst jouw gewenste resultaat zal manifesteren, dit een ervaring is die jij niet snel vergeet. Je krijgt tools mee naar huis die je voor de rest van je leven kan gebruiken!


Workshop leiders

Marijke Brink www.marijkebrink.nl

Barbara Hakkert www.reliefct.nl

 

Waar/Wanneer

Datum: Nog niet bekend

Tijd: 10:00 – 17:00 uur

Locatie: Nog niet bekend

Inclusief: koffie, thee, gezonde lunch en snacks

Investering in jezelf: €149,- (inclusief BTW)

 

Wat moet je meenemen

Trek comfortabele kleding aan waar je makkelijk in kan bewegen.


Opgeven

Heb jij belangstelling en wil je op de hoogte gehouden worden over onze eerstvolgende workshop? Vul dan het contactformulier in en je komt op de lijst.

Contactformulier

De workshop gaat door bij een minimum van 10 deelnemers.

Tip: ken jij iemand die ook geïnteresseerd is in deze workshop laat het hem/haar dan zsm weten.

Vrouwen met Chronische Pijn

Join de facebook groep 'Vrouwen met chronische pijn'.


Hier word je gehoord en gezien zoals jij bent en kan je je verhaal delen met andere vrouwen. 


Deze groep is onderdeel van Marijke Brink Body & Mind Coaching

Join!

Copyright © 2021 — Built with GrooveFunnels. All rights reserved.