Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Helende reis door je lichaam

Ons lichaam is van nature in rust en vanuit die rust kunnen we onbeperkt creëren en manifesteren. Dat is onze basis. Maar wat nu als er onrust is ontstaan? Vanuit onrust ontstaat chaos en vanuit chaos is het ineens een stuk lastiger om te creëren en manifesteren. En het voelt vooral gewoon niet zo lekker. Toch?

 

Vaak krijgen we als mens ergens in ons leven te maken met onbewuste en/of bewuste blokkades. Dit kunnen oude belemmeringen en/of trauma’s zijn die nog niet (goed) verwerkt zijn. Dit zijn zaken die ons beperken op allerlei niveaus, in ons denken, doen, gevoel en emoties. En heel vaak zijn deze blokkades al ontstaan op hele jonge leeftijd of hebben we ze gewoon overgenomen vanuit ons familiesysteem.

 

Veel blokkades die we met ons mee dragen zijn echter onbewust. We weten dan gewoonweg niet wat ons blokkeert of zelfs DAT ons iets blokkeert. Zo’n blokkade komt dan (ineens) aan het licht als een probleem, als ongewenst gedrag, als een angst of als een fysieke klacht. De vraag is dan: wat wil het fysieke-, emotionele-, mentale- en energetische lichaam ons vertellen?

 

Met de helende reis door je lichaam laat het energetische lichaam ons dit zien door het lichaam als ingang te nemen. Het onderbewuste kan ons van daaruit de blokkades laten voelen en ervaren. Hierdoor worden de blokkades opgelost bij de zeven chakra's en ontstaat er een ware transformatie op alle niveaus, in je denken, doen, gevoel en emoties. Je bent dan weer vrij! Er kunnen dus ook meerdere blokkades in één sessie worden opgelost, dat maakt de reis ook zo anders dan welke therapie dan ook.

 

Tijdens de reis maken we gebruik van symboliek, de taal van het onderbewuste en van een eeuwenoud Hawaïaans vergevingsritueel, zodat we moeiteloos oude blokkades kunnen loslaten, vanuit liefde en dankbaarheid. Die onrust maakt weer plaats voor rust, hierdoor ontstaat een diepe ontspanning in je body en mind, waardoor je weer in je eigen Ik-kracht kan gaan staan.

 

Mijn cliënten ervaren deze reis als iets heel bijzonders, vooral omdat het een fantastisch ontspannen ervaring is met veel nieuwe inzichten. Het is een magische reis door je eigen lichaam, waarbij jouw onderbewuste de lead neemt en je op een wonderbaarlijke manier oplossingen aanbiedt voor soms al hele oude blokkades. Alles is voor je onderbewuste in het hier en nu, wat betekend dat je blokkades ook simpelweg nu kan oplossen.

 

Hoe zou jij een reis door je eigen lichaam willen voorstellen?

    Helende reis door je lichaam

  • Blokkades opruimen

  • Oude pijn loslaten

  • Diepe ontspanning in je lichaam 

  • In je eigen Ik-kracht gaan staan

€159

Ja, ik wil de reis ervaren

Opleidingen (gecertificeerd)

  • NLP Coach

  • Hypnotherapeut

  • Massagetherapeut

  • Ervaringsdeskundige

Copyright © 2021 — Built with GrooveFunnels. All rights reserved.